Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 97 - Desembre 2016
ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA UN PAS MÉS A SANTA COLOMA DE LA XARXA DE MUNICIPIS PER L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Un total de 48 municipis han votat els Estatuts i el Pla de Treball de l’Associació en una trobada realitzada a la Biblioteca de Singuerlín-Salvador Cabré on s’ha presentat a tots els assistents el projecte moneda local de la ciutat.

A l’acte ha assistit l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, que juntament amb l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, s’han encarregat de donar la benvinguda als diferents representants polítics i tècnics de les diferents ciutats d’arreu de Catalunya que participen en aquest projecte.

Youtube Vols veure la notícia online?
GRAMEIMPULS CONTRACTA	DURANT EL 2016 UN TOTAL DE 390 PERSONES A TRAVÉS DELS PLANS D’OCUPACIÓ GRAMEIMPULS CONTRACTA DURANT EL 2016 UN TOTAL DE 390 PERSONES A TRAVÉS DELS PLANS D’OCUPACIÓ

L’empresa municipal Grameimpuls, ha contractat durant l’any 2016 390 persones en situació d’atur, en el marc dels programes d’experiènciació laboral (Plans d’Ocupació).

S’han realitzat diferents processos de selecció en els que han participat un total de 1.521 persones, en situació d’atur, que mitjançant 96 sessions informatives han pogut conèixer les característiques del lloc de treball i les condicions laborals. El nombre de candidats per feina ha estat de 3,9 persones.

[+info]

VISITA DEL NOU DIRECTOR DE L’INCAVI A LA VINYA D’EN SABATER VISITA DEL NOU DIRECTOR DE L’INCAVI A LA VINYA D’EN SABATER

El passat 23 de novembre una delegació de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, (INCAVI), encapçalada pel seu nou director, Salvador Puig Rodríguez va realitzar una visita de seguiment de la vinya experimental d’en Sabater.

La visita va constar de dues parts, una reunió prèvia amb el President de Grameimpuls i Primer Tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Esteve Serrano i la direcció de Grameimpuls, a les instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Natura, Ecometròpoli, on es va fer un repàs de l’evolució i avanços de la vinya durant els divuit mesos de la seva plantació. També es va tractar el present mes immediat i propostes de futur.

[+info]

EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR DE SANTA COLOMA JA HA ARRIBAT A LES 70 ALTES EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR DE SANTA COLOMA JA HA ARRIBAT A LES 70 ALTES

Amb només una visita l'emprenedor pot tramitar l'alta de l'empresa a Hisenda, Seguretat Social i l'Agència de Protecció de Dades.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, com a Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) s'encarrega des d'octubre de 2014 de facilitar la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, mitjançant la prestació de serveis d'informació, tramitació de la documentació telemàtica, assessorament i suport al finançament empresarial.

[+info]

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

DEDUCCIONS FISCALS? La supervivència de molts treballadors autònoms depèn sovint de saber gestionar els petits detalls de fiscalitat. [+info]

COM FINANÇO LA MEVA 'STARTUP'? Conèixer on pots obtenir liquiditat t'ajudarà a superar les primeres barreres. [+info]

INTRODUCCIÓ A LES FINANCES ÈTIQUES. El passat 29 de novembre la Biblioteca del Fondo va acollir la V Jornada sobre Finançament organitzada a Santa Coloma de Gramenet per Grameimpuls. [+info]

MÉS DE LA MEITAT DELS AUTÒNOMS DIGITALS HO DEIXEN EL PRIMER ANY. El ritme de contractació en plataformes com Uber o Cabify, s'alenteix a mesura que baixen els sous. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí