L’ERESC

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) va obrir les portes l’any 1991 en un edifici de l’avinguda Primavera, al barri de Singuerlin. L’espai es va quedar petit i al 2017, després d’un procés de rehabilitació, l’activitat es va traslladar al pavelló Canigó del recinte Torribera.

L’Escola és un equipament de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que gestiona l’empresa municipal Grameimpuls. Des dels seus inicis, ha format més de 1.500 alumnes en l’àmbit de la cuina, la restauració i la sommelieria.

Actualment, el seu emplaçament privilegiat, al costat del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), l’hivernacle i la Vinya d’en Sabater – aquest dos últims gestionats també per Grameimpuls – ha facilitat la creació de sinèrgies al voltant d’un dels sectors econòmics més estratègics i amb major projecció a la nostra ciutat, la restauració.

L’Escola compte amb un Consell Assessor, òrgan consultiu, de participació i de debat dels professionals i empreses del sector de la restauració colomenca. Està format pels restauradors locals Víctor Quintillà, Francesc Armengol, David Ochoa i Paco Cordero.