actualitat

 • 13 | 03 | 2023

  Grameimpuls presentarà a la Fira SEFED la seva nova empresa simulada, Terrae SALS

  La trobada tindrà lloc del 15 al 17 de març i servirà per donar a conèixer la marca de venda de verdures i vins de la Vinya d’en Sabater

  Grameimpuls presentarà a la Fira SEFED, que se celebra els dies 15, 16 i 17 de març, la seva nova empresa simulada, Terrae SALS. La marca està dedicada a la venda de productes hortícoles de l’hivernacle i l’hort i de vins de la Vinya d’en Sabater. Terrae SALS és l’empresa simulada, a través de la qual l’alumnat del programa SEFED, impulsat per la Fundació Inform, es forma en l’àmbit de la gestió administrativa. En aquesta convocatòria, i per primera vegada, el programa SEFED es realitza al CF Marie Curie.

  Durant tres dies, la Fira Internacional d’Empreses Simulades omplirà el palau 2 del recinte de Fira de Barcelona, a Montjuïc, coincidint també amb el Saló de l’Ensenyament. Aquesta trobada oferirà a l’alumnat la possibilitat de posar en pràctica les competències i habilitats comercials de formació que reben al centre formatiu amb la metodologia learning by doing.

  Productes amb segell colomenc

  Els productes que es venen a l’empresa simulada Terrae SALS tenen segell 100% colomenc. D’una banda, s’ofereixen els productes frescos de temporada i de km 0 que es conreen a l’hivernacle. D’una altra, els vins que es produeixen amb el raïm de la Vinya d’en Sabater. Terrae SALS substitueix a Modular SEFED, l’empresa simulada dedicada a la venda de mobiliari d’oficina que havia funcionat fins ara.

  L’activitat de l’empresa és totalment simulada i només serveix perquè les i els alumnes es formin en gestió administrativa, a partir de situacions reals de treball. Per això, fan transaccions, compres i vendes i factures, entre d’altres, amb la resta d’empreses simulades de la xarxa SEFED.

   

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades