actualitat

  • 20 | 06 | 2025

    Prop d’un centenar de persones participen enguany al cicle ‘Passió per la cuina’

    Aquesta temporada, s’han impartit 16 sessions i s’han rebut 176 inscripcions

    Un total de 87 persones han passat aquesta temporada pel ‘Passió per la cuina’, el cicle de sessions per aficionats/nades als fogons que cada any programa l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). En aquesta edició, s’han impartit 16 sessions i en total s’han rebut 176 inscripcions (cal dir que una persona pot a haver-se inscrit a més d’un taller). El cicle es reprendrà a la tardor, coincidint amb l’inici de curs acadèmic.

    La rebosteria ha tingut, enguany, un paper destacat, però també s’han dedicat tallers a la cuina internacional, amb sessions sobre la cuina mexicana, veneçolana o vietnamita. Del total de participants, 59 són dones i 28 homes. Pel que fa a la procedència, la majoria són residents de Santa Coloma (54%). ‘Passió per la cuina’ és una proposta culinària consolidada a la ciutat. Des de fa quatre edicions, es programa amb sessions independents, per tal que les persones participants puguin fer els tallers que més els interessin.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades