actualitat

 • 24/04/2019

  El període d’inscripcions per al casal Cuina’t l’estiu arrenca el 20 de maig

  Les persones interessades tindran fins al 31 de maig per fer la reserva Uncategorized

  L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza per sisè any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu. El casal de cuina, que enguany porta per títol Menja’t els colors, se celebrarà del 25 de juny al 19 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys.

  El període d’inscripcions s’obrirà el proper 20 de maig a les 00 hores i s’allargarà fins al 31 de maig. El 20 i el 21 de maig tindran prioritat les sol·licituds del mes sencer.  Les sol·licituds es podran formalitzar a les oficines centrals de Grameimpuls a Can Xiquet (carrer Rafael Casanova, 40) de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 17h, divendres de 9 a 14h. No obstant això, s’hauran d’omplir els fulls d’inscripció, autorització d’imatges i de pagament que es troben al web de l’ERESC, www.restauraciosantacoloma.cat (apartat ‘casal d’estiu 2019).

  La reserva de places es farà per ordre d’inscripció i no s’admetran inscripcions d’infants que no tinguin relació directa amb la persona que tramita la sol·licitud. Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriguin un segon germà tindran un descompte del 5% sobre el preu inicial, que és de 200€ per la modalitat quinzenal i de 400€ per la mensual. El casal també inclou el dinar.

  Des del 2014

  Cuina’t l’estiu es va iniciar el 2014 i des d’aleshores ha tingut una gran acollida. El casal barreja tallers de cuina amb activitats d’oci i lleure. Les sessions culinàries, adaptades als infants i joves, van a càrrec dels professors de l’Escola de Restauració. Al llarg del tallers, els participants aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a elaborar receptes internacionals. Activitats de lleure, com ara sortides a la piscina, tallers de música, manualitats o visites a la Vinya d’en Sabater són altres de les propostes.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Una exposició repassa la història del cooperativisme català

  'Catalunya, Terra Cooperativa' es pot visitar fins al 31 d’agost a la sala El Refugi de Badalona
  10/07/2019

  El programa Mentoring torna a Santa Coloma per tercer any consecutiu

  Es tracta d’una iniciativa d’acompanyament, mitjançant la qual empresaris expliquen la seva experiència a persones emprenedores que inicien un negoci
  8/05/2019