actualitat

 • 22/01/2016

  Un total de 250 persones es beneficiaran de la programació formativa 2016 que Grameimpuls posa en marxa a partir d’ara. Dels nous cursos de formació destaquen, la qualitat de la formació i l’adequació d’aquesta a les necessitats del mercat de treball.

  Les més de 6.850 hores de formació es concreten en 16 certificats de professionalitat, on destaquen principalment, els que estan associats a les especialitats d’atenció a les persones, serveis, i muntatge i manteniment.

  En aquesta programació per al 2016 en l’àmbit de les especialitats d’atenció a les persones tenen especial importància els certificats de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones a domicili i a persones dependents en institucions socials.

  Pel que fa a la formació en el sector de serveis destaquen  el de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials, organització i gestió de magatzem i en quan a  l’especialitat d’instal·lacions,  el  de muntatge i manteniment d’infraestructures de telecomunicacions en edificis, muntatge i manteniment de xarxes d’aigua, operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques i els de muntatge i manteniment d’instal·lacions de climatització,  ventilació-extracció i el de calorífiques.

  L’objectiu d’aquesta programació és capacitar i millorar l’ocupabilitat de les persones i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat. Els cursos de formació ocupacional compten amb un període de pràctiques en empreses on l’alumne podrà desenvolupar els coneixements i habilitats assolides durant el període formatiu.

  Les persones interessades podran obtenir mes informació sobre el perfil d’accés, procés de selecció, durada dels cursos i programa, entre d’altres i de manera presencial a Grameimpuls, (cr. Rafael Casanova, 40 de Santa Coloma de Gramenet) de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00, i divendres de 9.00 a 14.00 també a www.grameimpuls.cat .

  Aquests cursos estan promoguts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Jornada sobre autoocupació adreçada als participants del programa Garantia Juvenil

  La trobada serà al centre Polidor de Sant Adrià el 25 de juny
  17/06/2019

  Un taller sobre criptomonedes tanca la formació del semestre

  La sessió tindrà lloc el dimarts 18 de juny de 16 a 19 hores al CE Can Peixauet
  14/06/2019

  Grameimpuls participa al Biz Barcelona 2019

  La fira tindrà lloc els dies 12 i 13 de juny al recinte de Montjuïc
  12/06/2019