actualitat

 • 18 | 10 | 2023

  Obertes les inscripcions per participar a l’FPO Dual

  Les accions s'inicien durant el mes de febrer de 2024 i finalitzaran al febrer de 2025

  Les inscripcions per a la propera convocatòria de l’FPO Dual ja estan obertes. El programa, adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que es trobin a l’atur i que no disposin d’una qualificació professional, ofereix una quarantena de places. En aquesta convocatòria s’impartiran quatre cursos de les especialitats de restauració i gestió administrativa. Els i les participants es formaran mentre treballen: tindran contracte de formació durant un any. Les accions s’inicien durant el mes de febrer de 2024 i finalitzaran al febrer de 2025.

  En aquesta ocasió, s’oferiran quatre itineraris formatius. El primer permetrà aconseguir el certificat de professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina i d’Operacions bàsiques de restaurant, bar i el certificat de professionalitat parcial de Cuina. Amb el segon, es podrà assolir el certificat de professionalitat de Serveis de bar i cafeteria i la certificació parcial de Serveis de restaurant. El tercer itinerari està format pel certificat complet d’Operacions auxiliars de serveis administratius i general i el parcial d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Per últim, s’oferirà el certificat complet d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents i la certificació parcial d’Activitats administratives en la relació amb el/a client/clienta.

  Formació en un entorn real de treball

  L’FPO dual, que ofereix l’Ajuntament i gestiona Grameimpuls, permetrà a les persones participants formar-se en un entorn real de treball i, a la vegada, aconseguir un certificat de professionalitat. Les formacions d’hostaleria s’impartiran a l’Escola de Restauració i les de gestió administrativa al CF Marie Curie. Durant tot el programa, les persones participants comptaran amb el suport i la tutorització del personal tècnic d’Orientació i Intermediació Laboral de Grameimpuls, tant al centre de formació com al centre de treball.

  Aquest programa està finançat pel Ministeri de Treball i Economia Social i el SOC de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu millorar la formació, la qualificació professional i el desenvolupament dels i les participants. En aquesta convocatòria, també podran ser destinatàries les persones majors de 29 anys en algunes situacions determinades. Les persones interessades a participar-hi poden trucar al 93 466 15 65. Més informació al web i l’app de Grameimpuls.

  COMPARTEiX EN XARXES

 • Notícies relacionades

  El proper taller de ‘Passió per la cuina’ estarà dedicat a la gastronomia japonesa

  L’activitat s’impartirà el 23 de novembre (de 17:30 a 20 hores) a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC)

  La plataforma formació en línia rep 1.400 inscripcions des de gener

  En total, 709 persones han fet algun dels continguts que oferim a través d’aquest catàleg

  Els arrossos de muntanya protagonitzen el proper taller de ‘Passió per la cuina’

  L'activitat tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre de 17:30 a 20 hores